Tein tänään ensimmäistä kertaa ruokaa kolmeen viikkoon. Mulla oli yliopistolta tultaessa kauhee nälkä ja suuntasin kauppaan ostamaan pastaa ja jauhelihakastikkeen raaka-aineet.
Innoissani tein ruoan, söin, santsasin, laitoin rasiaan loput....kunnes tajusin, ettei mulla oo sitä mikroa! Tein ruokaa "normaalin" määrän ja ajattelin, että huomenna (ja ylihuomenna) saan lämmittää ruokaa itselleni. No pitää viritellä jotain, et saan sen lämpimäksi.
Niin ja miksei mulla oo mikroo? Oon luopunu omastani ku luulin, ettei kahta mikroa tarvita ja sille löytyi silloin hyvä koti...nyt saan hankkia sen uuden.
Mun jauhelihakastike (pasta) vaihtelee mielen mukaan, mut perusraaka-aineet on jauheliha, sipuli, tomaattimurska ja ruokakermaa. Mausteita vaihtelen mielen mukaan (tulista, yrttistä jne). Pastassa katson kuitumääriä, eli usein tarttuu mukaan ruispasta.
2 kommenttia:
Kyllä se ruuan lämmittäminen hellallakin kattilassa onnistuu...
Tiedän..."alan ihmisenä" ei onneksi jää ruoka syömättä. Mut oisin esim. voinut pastaa keittää pienemmän annoksen ja keittää tuoretta pastaa sit lisää. Se vaan ku mikroon on tottunu:)
Lähetä kommentti