tiistai 17. huhtikuuta 2012

Parsakaali-kukkakaalipiirakka

Tein sunnuntaina pari kakkua ja pari suolaista piirakkaa murun veljen synttäreille. Arvatkaa otinko kuvia? En.

No jos joku haluaa tehdä ihan taivaallisen hyvää suklaajuustokakkua, suosittelen kurkkaamaan reseptin täältä. Itse olen sen aikalailla tuolla ohjeella tehny ja voin sanoa et on oikeasti hyvää. Kaloreita ei kannata laskea :D

Suolaiset piirakat tein ihan puhtaasti oman pään mukaan. Kaupassa kysyin murulta minkä tyylistä haluais syödä ja sit mietin sopivatko raaka-aineet keskenään tai mitä tarvitaan lisäksi et kokonaisuus olisi hyvä. Erityisesti Parsaaali-kukkakaalipiirakka uppos vieraisiin. Suolaiset piirakat on muutenki helppoja tehdä, harvemmin niissä epäonnistuu. Muistaa vaan et uuni ei ole liian kuuma, jolloin muna-kerma/maitoseos ei mene kokkareiseksi (175 astetta on hyvä).

Parsakaali-kukkakaalipiiras

Pohja:
Valmis tai itsetehty

Täytteet:
Parsakaali-kukkakaali pakastesekoitus
Sipulia
Fetaa
Ruokakermaa, maitoa (suhde 2:1)
Munia (3dl nestettä = 3 munaa)
Mausteita
Juustoraastetta päälle

Määriä ei tuon tarkemmin ole, vaan piirakkavuoan koon mukaan laitetaan aineita. Muista esipaistaa pohjaa ja piirakka uunissa niin et munaseos on hyytynyt ja pinnalla kaunis väri.

Ei kommentteja: